• Školské akcie

      • Víťazstvo na ENERSOLe
        • Víťazstvo na ENERSOLe

        • 22.03.2024 11:45
        • Enersol-SK je súťaž v zameraní na problematiku využívania alternatívnych zdrojov energie,  v oblasti úspor energie, obnoviteľných zdrojov energie, znižovania emisií v doprave. Vyhlasovateľom súťaže je MŠVVaM  SR a metodickým, organizačným a odborným garantom je ŠIOV. ENERSOL SK vytvára trvalý vzťah k ochrane životného prostredia. 
        • Cieľom je podpora a vyhľadávanie talentovaných a nadaných žiakov SŠ, rozvíjať tvorivé kompetencie žiakov, odborné-teoretické vedomosti a odborno-praktické schopnosti a zručnosti.
          Našu školu - v krajskom kole na uvedenej súťaži reprezentovali Oliver Janega (1.B) , Veronika Holečková (2,C), Ján Daniel Peltzner a Marek Pollák (1.D).

           


          V Tvorivej kategórii sa prezentovali projektom s názvom eFuel. V práci na projekte využili svoje schopnosti v oblastiach mechaniky, ekonomiky a grafického dizajnu. Svojou prácou a vystupovaním zaujali odbornú porotu natoľko, že im v uvedenej kategórii
          udelila zlatú medailu. Žiaci zároveň získali nomináciu - reprezentovať našu školu a Nitriansky samosprávny kraj na celoslovenskom kole súťaže.

           


          Žiakom srdečne blahoželáme a ďakujeme za skvelú reprezentáciu školy. Zároveň ďakujeme učiteľom a majstrom OV za podporu a odbornú garanciu v odbore Ekonomika (Iveta Salaiová, Martina Chovancová), Grafický dizajn (Cynthia Urbaneková) a pri stavbe motorového vozidla (Peter Nochta).

                                                                              

                                                                                                                     Marián Otruba, učiteľ odborných predmetov

        • Naspäť na zoznam článkov