• Školské akcie

      • SOČ 2023 na Strednej odbornej škole dopravy a služieb Nové Zámky
        • SOČ 2023 na Strednej odbornej škole dopravy a služieb Nové Zámky

        • 10.03.2023 14:13
        •      Dňa 27. februára 2023 sa na našej škole uskutočnilo školské kolo Stredoškolskej odbornej činnosti. Do súťaže sa zapojilo 6 študentov, ktorí súťažili v súťažných odboroch  História, filozofia, právne vedy a Informatika.

           
        • Témy ich prác boli veľmi zaujímavé, z histórie sa  práca týkala ,,TEMNÉHO“ Homérskeho obdobia starovekého Grécka Práce z oblasti informatiky a grafiky boli zamerané na korporačný  dizajn, tvorbu časopisu, tvorbu reklamných predmetov, modelovania 3D. Hodnotiaca komisia mala zložitú úlohu vybrať tri najlepšie práce, pretože všetci študenti preukázali veľkú snahu pri vypracovaní ako i prezentovaní svojich prác.

            

          Na I. mieste sa umiestnil Peter Švajda, študent IV.A s prácou Redizajn loga a katalóg produktov pre firmu NADAVA - Agropredajňa.

          II. miesto získal Ámos Martinček z IV.A s prácou 3D modelovanie a 3D tlač filmových vozidiel 80. a 90 rokov.

          III. miesto patrí Adamovi Buranskému z triedy IV.A s prácou Tvorba bulletinu a reklamných predmetov pre HC Nové Zámky.

          Výsledky prác boli ocenené hodnotnými vecnými cenami, ktoré žiaci prevzali z rúk pani riaditeľky Ing. Jany Marenčákovej. Študentom srdečne blahoželáme, ďakujeme za aktívnu účasť a dúfame, že budú motiváciou aj pre ostatných študentov. Veríme, že nadobudnuté poznatky využijú v štúdiu a v profesijnom živote.

            

          Vďaka patrí kolegom za odborné vedenie a motivujúci prístup k študentom.

          Lukáš Korytiak, školský koordinátor SOČ

        • Naspäť na zoznam článkov